Ellen! Energetische Geneeswijze

Bewust Afslanken

Ik weet wat het betekent als je wilt afslanken en het niet lukt!
Dat was de situatie waarin ik me ook bevond.

Tevergeefs heb ik veel verschillende diëten en programma’s gevolgd. Punten tellen, calorieën tellen, van alles, en allemaal zonder resultaat.

Processed with MOLDIV

Uiteindelijk ben ik geholpen door een voormalig fysiotherapeut die een programma voor me in elkaar heeft gezet.
Het is een programma van minimaal drie maanden waarbij op natuurlijke wijze en met respect voor het lichaam wordt toegewerkt naar een gezond gewicht.

Het programma dat voor mij heeft gewerkt heet ‘Bewust Afslanken’ en als ervaringsdeskundige bied ik het jou aan.

Het programma
Bij aanvang van het programma wordt er een algemene gewichts- en gezondheidscheck gedaan.
Ik breng in kaart hoeveel je weegt en hoe de verhouding tussen vet, spiermassa, vocht en botten is. Daarnaast kijk ik ook naar je conditie, het vet rond je organen en je stofwisseling.
Zo krijg ik een compleet beeld en kunnen we vervolgens samen doelen en een persoonlijk programma samenstellen.


Gedurende de eerste drie maanden zijn er wekelijkse check-ups, waarbij ik praktische voedings- en bewegingsadviezen geef die gemakkelijk zijn toe te passen.
Bewegen is belangrijk. De resultaten zijn sneller zichtbaar als je er op de juiste manier bij beweegt. Maar ook mensen die daar niet of slechts beperkt toe in staat zijn, kunnen aan de slag met mijn thuis-trainprogramma.

Waarom werkt dit programma? 
Veel afslankprogramma’s zijn eigenlijk crashdiëten. Door jezelf voedingsstoffen te ontzeggen of drastisch te minderen, val je af. Maar meestal kom je daarna twee maal zoveel aan! Dit is het bekende jojo-effect.

Het jojo-effect  heeft een aantal oorzaken.

Ten eerste krijgt het lichaam een signaal wanneer iemand drastisch minder gaat eten. Het lichaam denkt dan: “Er is hongersnood, ik moet zoveel mogelijk rendement uit mijn voeding halen.” Het lichaam zet daarbij de stofwisseling op een zo laag mogelijke stand en slaat zoveel mogelijk voeding op als vet(reserves).
Dit is vaak merkbaar wanneer iemand een maand aan het lijnen is en opeens geen gram meer afvalt, het welbekende plateau, waar iemand dan echt doorheen moet om verder af te vallen.
Maar wanneer mensen aan het einde van hun dieet weer gewoon gaan eten, komen ze vaak twee keer zoveel aan. Dit komt doordat de stofwisseling nog steeds heel laag is en de voedselinname vaak extra groot is, omdat ze ‘alle lekkere dingen’ zo gemist hebben.

Ten tweede zijn er ontzettend veel programma’s waarbij mensen de hele dag bezig zijn met eten. Ze moeten bijvoorbeeld punten of calorieën tellen, kijken naar wat er die dag nog wel of niet gegeten mag of moet worden.
Of ze zitten aan de maaltijdvervangers, terwijl de rest lekker zit te genieten van een gewone maaltijd. Dat werkt enorm frustrerend!

Als je wilt afvallen, moet je juist niet de hele dag gedwongen aan eten denken, want dat werkt averechts. Je wilt je juist niet druk maken om eten. Wanneer je eet, moet het smakelijk en genoeg zijn.
Met mijn programma krijgen mensen de juiste begeleiding en adviezen en leren ze weer een gezond eet- en beweegpatroon aan, waardoor eten een prettige bezigheid blijft en mensen ook na de drie maanden hun gewicht blijvend op een gezond niveau kunnen houden.

Deze methode stimuleert een gezonde stofwisseling, een gezond en lekker eetpatroon en een gezond beweegpatroon. Juist daardoor is het zo effectief.

Ontgiften
Het geheim zit ‘m vaak in de stofwisseling.
Vooral mensen die al veel verschillende diëten en programma’s hebben geprobeerd, hebben vaak een dramatisch lage stofwisseling. Afvallen gaat hierdoor ontzettend moeizaam.


Binnen mijn programma brengen we de stofwisseling van het lichaam op natuurlijke wijze naar een optimaal niveau. Om de stofwisseling te optimaliseren geef ik lifestyle- en voedingsadviezen, daarnaast werk ik met 100% organische producten.

De producten die ik gebruik zijn geregistreerd bij diverse gezondheidsinstanties om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.
Deze producten ondersteunen het totaalprogramma van adviezen, individuele begeleiding/coaching en evaluatiemomenten.

Wil jij ook ‘Bewust Afslanken’?
Neem dan nu contact met me op voor een kennismaking en een korte uitleg.


Kijk hier voor tarieven: https://www.ellenadriaanse.com/tarieven/

Nieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuws op het gebied van gezondheid, voeding, voedingssuppletie, afslanken en evenementen? Meld je dan via deze link aan zodat je niets mist: http://eepurl.com/gtPUi1