Ellen! Energetische Geneeswijze

Dienstverlening

Ellen! Energetische Geneeswijze is hét adres voor Bioresonantie therapie, voedingssuppletie en ondersteuning bij afslanken.

Meer informatie over Bioresonantie Therapie vindt je door te klikken op deze link: https://www.ellenadriaanse.com/bioresonantie/.


Meer informatie over de Energetisch Morfologische Bloedtest vind je door te klikken op deze link: https://www.ellenadriaanse.com/energetisch-morfologische-bloedtest-emb/.


Meer informatie over hulp bij afslanken vind je door te klikken op deze link: https://www.ellenadriaanse.com/bewust-afslanken/.


Meer informatie over voedingssuppletie vind je door te klikken op deze link: https://www.ellenadriaanse.com/voedingssuppletie/.


Daarnaast organiseer ik regelmatig mini-seminars die ingaan op een thema dat te maken heeft met gezondheid. Ik doe dat afwisselend in Oss en Amsterdam. Meer informatie over de evenementen die worden georganiseerd vind je door te klikken op deze link: https://www.ellenadriaanse.com/events/.

Nieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuws op het gebied van gezondheid, voeding, voedingssuppletie, afslanken en evenementen? Meld je dan via deze link aan zodat je niets mist: http://eepurl.com/gtPUi1