Ellen! Energetische Geneeswijze

Ellen Adriaanse


Mijn naam is Ellen Adriaanse.

In mijn opvoeding is altijd veel aandacht geweest voor het helpen van andere mensen.
Toen ik elf jaar oud was heb ik langere tijd in het ziekenhuis gelegen. Daar kwam ik in aanraking met radiodiagnostiek. Dat was het moment waarop ik wist wat ik – later, als ik groot was – wilde worden.

Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij de Radboud Universiteit Nijmegen als Radiodiagnostisch Laborante. Ik heb daar een aantal jaren met veel plezier gewerkt.

In 1992, toen mijn oudste zoon werd geboren, ben ik daarmee gestopt. Na zijn geboorte was werk plotseling volledig ondergeschikt geworden. De vijftien jaar daarna heb ik voor mijn (inmiddels vier) kinderen gezorgd. Ik prijs me gelukkig dat mijn financiële situatie dat toeliet.

In 2007 heb ik het besluit genomen om actief te worden in de preventieve gezondheid. Ik heb me verdiept in voedingssuppletie (2007), ben gestart als gewichtsconsulente (2008) en ben gestart met een praktijk in energetische geneeswijze (2011).

Op deze website leg ik uit wat ik voor je kan betekenen. Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Mag ik je dan vragen een e-mail te sturen: ellen@ellenadriaanse.com.

Mijn dienstverlening wordt NIET vergoed door je verzekeraar. Je hebt eveneens geen verwijzing van je huisarts nodig.