Ellen! Energetische Geneeswijze

Orthomoleculaire Voedingssuppletie

Is jouw gezondheid belangrijk voor je? Als je deze vraag met ‘ja’ beantwoordt adviseer ik je om voedingssupplementen te gebruiken.

Nog nooit eerder in de geschiedenis hebben we ons zo goed beseft hoe belangrijk voeding is voor onze gezondheid. Echter, op het moment dat we ziek worden verdwijnt voeding naar de achtergrond. Dan bestaat voeding (en daarmee ook voedingssuppletie) opeens niet meer.

De geneeskunde verdient absoluut een pluim voor de manier waarop in tijden van acute, soms levensbedreigende situaties iemand wordt gered. Medicatie is op zo’n moment welkom. In alle andere omstandigheden verdient voeding en voedingssuppletie de voorkeur.

Helaas is er in het gezondheidszorgsysteem nog veel onwetendheid en onbekendheid t.a.v. voedingssupplementen. Gesprekken worden vaak beëindigd met het oneigenlijk gebruikte argument: ‘niet bewezen’. Te vaak worden allerlei drogredenen aangevoerd om een discussie over voedingssupplementen te torpederen. Realiseer je in dat verband het economische belang van de farmaceutische industrie.

Gezonde mensen moeten prioriteit geven aan voeding en voedingssuppletie.
Ons lichaam bestaat uit het voedsel dat we elke dag tot ons nemen. Zouden we in geval van ziekte of de preventie ervan moeten kiezen tussen medicijnen en voedingssupplementen, dan is de laatste keus volstrekt logisch. Er is niets ‘alternatiefs’ aan. In die zin is het voorschrijven van medicijnen veel minder voor de hand liggend.

In mijn praktijk werk ik met de absolute top op het gebied van orthomoleculaire voedingssuppletie. Veilige, werkende en volledig natuurlijke producten.

De producten staan op de Z-index. Dat houdt in dat je apotheker voor je kan beoordelen of je je medicatie en een bepaald voedingssupplement naast elkaar kunt gebruiken.

De prijs van de voedingssupplementen is marktconform en past bij het kwaliteitsniveau.


Kijk hier voor tarieven: https://www.ellenadriaanse.com/tarieven/