Ellen! Energetische Geneeswijze

Voor het eerst spreekt Jeffrey M. Smith in Nederland over de gevaren van GMO.

Kaarten voor dit eenmalige evenement kosten EUR 35,– inclusief btw. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Garderen, 21 april 2018, 19:00-21:00 uur.

Meld je nu aan: https://atmi.beyuna.eu/Event/Register/jeffrey-smith

Voor het eerst komt Jeffrey M. Smith in Nederland spreken over de gevaren van Genetisch Gemodificeerd Organismen (GMO). Het genetisch modificeren betekent het door de mens handmatig en gericht veranderen van genen (DNA-structuur) van een organisme, met als doel om de eigenschappen zo te veranderen dat het bijvoorbeeld beter bestand is tegen ziekten, langer houdbaar is of beter tegen droogte kan voor een grotere oogstopbrengst.

Jeffrey M. Smith werd door het tijdschrift Masters of Health uitgeroepen tot de “Person of the Year” van 2017. Al meer dan twintig jaar laat zijn onderzoek zien hoe bedrijven consumenten misleiden en de gezondheid van de samenleving en het milieu in gevaar brengen.

Smith’s lange documentaire Genetic Roulette – The Gamble of Our Lives ontving de Movie of the Year 2012 (Solari Report) en de Transformational Film of the Year (AwareGuide). De film, bekeken door miljoenen mensen wereldwijd, laat de invloed van genetisch gemanipuleerde voedingsmiddelen zien zoals bijvoorbeeld toxische en allergische reacties, onvruchtbaarheid, spijsverteringsstoornissen en talloze andere problemen zijn toegenomen sinds genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s) werden geïntroduceerd.

Smith is ook auteur van Seeds of Deception: Exposing Industry and Government Lies about the Safety of the Genetically Engineered Foods You’re Eating, ’s werelds bestseller over GMO’s; en Genetic Roulette: The Documented Health Risks of Genetically Engineered Foods. Hierin wordt uitgelegd dat de veiligheidsbeoordelingen die door de FDA en andere regelgevers wereldwijd zijn gedaan, gebaseerd zijn op verouderde wetenschap en valse aannames en waarom genetisch gemodificeerd voedsel dringend onze hoogste prioriteit voor voedselveiligheid moet worden.

Smith heeft in 45 landen lezingen gegeven, leiders uit alle continenten geraadpleegd en is geciteerd door duizenden nieuwsuitgevers waaronder: The New York Times, Washington Post, The Times (Londen), Associated Press, Reuters, LA Times en Time Magazine. Hij verschijnt regelmatig op invloedrijke radio- en televisieprogramma’s, waaronder de BBC, NPR, Fox News, Democracy Now, The Doctors en de Dr. Oz Show. Dit zal de eerste keer zijn dat hij in Nederland komt spreken.

Hij is de oprichtende directeur van het Institute for Responsible Technology (IRT), een toonaangevende bron van gezondheidsinformatie over GMO’s voor consumenten, beleidsmakers en professionals in de gezondheidszorg. De educatieve programma’s van de IRT drijven het kantelpunt van de afwijzing van consumenten tegen GMO’s, die nu al begonnen is genetisch gemanipuleerde ingrediënten uit de markt te duwen in de VS.

Nieuwsbrief

Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuws op het gebied van gezondheid, voeding, voedingssuppletie, afslanken en evenementen? Meld je dan via deze link aan zodat je niets mist: http://eepurl.com/gtPUi1